Cei mai buni la Reparatii Injectoare

Întrebarea pe care foarte multe persoane și-o pun este următoarea: Cine sunt cei mai buni la reparatii injectoare? Ei bine, multe firme pot oferi calitate, la fel cum multe altele pot oferi prețuri mici.

Ideea este să găsești acea echipă care să ți ofere cu profesionalism operatiunea de reparatii injectoare. Verificarea injectoarelor inainte pentru a constata defectul existent si bineinteles pentru aflarea cauzelor care a dus la defectarea injectoarelor. Cel mai important lucru este sa elimini cauza !

Care sunt cele mai des simptome la injectoare defecte pe care le intalnim :

– Intrerupe motorul la ralanti, fum alb / albastru, fluctuatii de presiune, pornire grea, tacanit (mers neregulat)
Daca aveti aceste simptome, exista probabilitatea sa aveti probleme cu injectoarele, deoarece aceste simptome sunt foarte des intalnite cand vine vorba de injectoare defecte.

Am scris aceste randuri in speranta ca pot ajuta multi posesori de autoturisme cu injectoare Diesel care au probleme cu injectoarele.

Noi avem o experienta in acest domeniu de 20 ani si nu facem decat operatiuni de reparatii injectoare | reconditionari injectoare Bosch, Delphi, Piezo, Pompe Duze, Siemens, etc. Detinem cea mai noua tehnologie pentru verificarea si reparatia injectoarelor montate pe majoritatea autoturismelor. 

Sediul nostru se afla in Jud. Buzau, Loc. Maracineni, Nr. 104 (poza din imagine pentru orientare).e

Cei mai buni la Reparatii Injectoare

Aparatura noastra este profesionala generatie 2020

Detinem bancuri de verificare profesionale pentru fiecare tip de injector cum ar fi : la injectoare Bosch folosim banc EPS625, la injectoare Delphi folosim banc profesional STARDEX, la injectoare Pompe Duze folosim banc CAMBOX marca BOSCH, in poza figura nr. 2 aveti imagini din laboratorul nostru, sunt bancurile descrise mai sus.

cine sunt cei mai buni la reparatii injectoare

Calificativul nostru este de 20 ani neschimbat

pareri cei mai buni la reparatii injectoare

Lucram de 20 ani cu majoritatea service-urilor din Romania. Cine are probleme cu injectoarele ne puteti contacta pentru o consultanta telefonica. Speram ca am fost de ajutor fiecarui client care a apelat la serviciile noastre. 

Pentru mai multe detalii sunati la 0740623432

sau ne puteti gasi in Jud. Buzau, Loc. Maracineni, Nr. 104

Puteti cauta si pe google, aveti un foto in partea dreapta pentru exemplu.